Huset vårt, slik det så ut for litt over et år siden.

Jeg er oppvokst på Rognså (her vi bor nå) og da min kjære bestefar Johan gikk bort i desember 2008 bestemte jeg og min mann oss fort for at vi ønsket å ta over huset. Vi ble raskt enige om hva vi ønsket å få gjort og siden huset var et murhus bygd i 1950 var det en del og henge fingrene i for å si det sånn :-) I dette innlegget får dere se før-bildene av huset, så får dere vente litt i spenning på å se etter-bildene, men jeg kan forsikre dere om at vi er veeeldig fornøyd med resultatet! Det er enda en del igjen, men nå har vi en pause i oppussingen før vi går videre på nye prosjekter.


Caspers soverom. Her har jeg allerede malt veggene hvite og taket lyseblått (himmel måtte han jo ha;) Ser ut som jeg har griset blåmaling på veggen, men det er maskeringstape!Her er gangen, og den var malt i vegvesenet sine farger da min bestefar jobbet i statens vegvesen;)Fikk ikke tatt bilde av kjøkkenet før vi rev det ned, men det var jo selvfølgelig også vegvesen-gult... Ingen skal beskylde far for ikke å kjøre samme stil;) Her måtte vi rive alt som var av tak, vegger og gulv.


Spisestua med innsyn i kjøkkenet. Lys lilla tapet på veggene :-)
Stua, med pipa midt i rommet. I begynnelsen hadde jeg ekstremt lyst til å rive pipa og flytte den, men vi så etter hvert at den ble en fin romdeler mellom stua og spisestua. I dag er jeg sjeleglad vi ikke rev den ned.Ene delen av stua. I alle regnbuens farger ;-)


Her er huset utvendig. I dag har det fått hvit kledning og nye vinduer. Godt å bli kvitt den (igjen) vegvesen-gule fargen! Her har det også kommet opp en 30 kvm stor veranda:)Badet som ble til av to rom. Det gamle badet var ca 1 meter bredt, det vil si at vi kom rett inn i doen når vi lukket opp døra. Innfor der var det et spisskammers så dermed ble veggen revet, og vips, så hadde vi et bad på ca 12 kvm:)

Også det beste rommet av dem alle! Vårt soverom oste at denne snørrgrønne fargen! Eirik truet med at vi kunne beholde en vegg i denne fargen, men der måtte jeg sette foten ned. Som om jeg noen gang hadde fått sove da liksom...

7 kommentarer

Anne

04.nov.2010 kl.20:51

fin blogg,kan du besøke min er du snill:)

mmaritemiliee

04.nov.2010 kl.20:52

Fin blogg :)

vil du lære litt om masakern i Srebrencia, 1995 ? ta en tur innom bloggen min!

Trine T.

04.nov.2010 kl.21:00

Anne: Da må du nesten legge igjen adressen ellers finner jeg den nok dessverre ikke;)

Camilla

04.nov.2010 kl.21:26

Litt å henge fingrene i her ja!:) Ble nok supert..

Vilde Fagerlund

04.nov.2010 kl.21:31

bloggen din er kjempefin : )

Vil du lage header til meg? gå inn på bloggen min og se hva du må gjøre hvis du vil : )

min lille villa

04.nov.2010 kl.21:46

Camilla: ja vi ble veldig fornøyd til slutt:-)I morgen er det vaskedag så regner med jeg får tatt litt bilder når jeg er ferdig og huset skinner;) Stikk gjerne innom da!

Camilla

04.nov.2010 kl.22:06

Det skal jeg gjøre:)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits