Litt stolt over meg selv må jeg bare si...

Jeg var nemlig på spillejobb i natt UTEN stemme! Kan med hånda på hjerte si at det er noe av det tyngste jeg har vært med på i hele mitt liv. Det var som å høre en blanding av Bonni Tyler og Johnny Cash... Men publikum var fornøyd og det er vel det viktigste:-) En ting er sikkert; musikkbransjen er beinhard! Det er ingenting som heter egenmelding, og skulle du være så uheldig å måtte melde avbud, ja da flyger de pengene ut av vinduet. Kjempefornøyd med at jeg kom meg  gjennom kvelden/natta, så får jeg heller bare leve med at jeg må hviske i dag. Casper stakkar han skjønner ingenting av at mamma hvisker, men selvfølgelig hvisker han tilbake ;-) En stille dag i vår lille villa med andre ord...

 

Sånn går vi rundt i dag ;-)

 

I helga har jeg gått til innkjøp av litt forskjellig. Nytt speil som skal få henge over det gamle bordet jeg pusser opp, adventskalender til lillegutt, ny bordpynt  og diverse andre saker. Fant blant annet en alldeles nyyydelig rosa kjole som Hellemor skal få bruke i dåpen (når dåpskjolen tas av)

 

Søndagskos

 

Lekre detaljer

 

Ellers er det farsdag i dag og far i huset feiret morgenen med å stå opp med ungene så mor fikk sove lenge. Var ikke hjemme fra spilling før klokka 03.00 og natt til i går sov jeg lite så det jeg trengte en dose søvn kan man si.. Men nå har jeg tatt skippertak og ryddet hele huset, lagt begge ungene, og vasket klær så nå kan resten av dagen bare nytes :-) Senere skal vi til middag til mamma og pappa, spent på hva de har å servere...

 

Ha en fin søndag alle sammen !

Klem fra Trine.

2 kommentarer

charlirosa

16.nov.2010 kl.10:21

hihih, det var helt sprøtt, for du klarte jo nesten ikke og snakke, men alikevel sang du som vanlig som en engel!!! du synger så utroli bra og jeg ble bare dødsimponert på lørdag ass! fantastisk talentfull er du!!!!!

min lille villa

16.nov.2010 kl.10:35

charlirosa: Takk for det Charlotte:-)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits