3. desember og høy kosefaktor.

Først og fremst: etter 5 ekstra tannlegebesøk ble ENDELIG tanna mi god igjen!! Føler meg 10 kilo lettere nå som jeg kan tygge på begge sider :-)

Ellers har mannen hatt fri i dag så da fikk mor vaske og rydde kåken i ro og mak. En utrolig deilig følelse når absolutt hele huset er vasket og ryddet ! Jeg er fullstendig klar over at jeg har en smule støv på hjernen. Men jeg tenker at det må da være bedre enn å være en rotekopp som ikke bryr seg om det blir skittent.. Jeg liker å ha det ryddig og rent rundt meg, og det må da være lov? Får ofte høre at jeg har støv på hjernen, men syntes i grunn ikke det er en negativ ting.

Var som nevnt over hos tannlegen og omsider fikk vi bukt med problemet ! Etterpå bar det på helgehandel. Deilig og ha mannen med seg så jeg slipper å bære alle posene i tillegg til bilstolen med lillemor i som veier ca 10 kilo.


Endelig hadde de fått hvite julestjerner på Rema1000 så da ble denne trestjernede blomsten med oss hjem. Nye lys måtte jeg også gå til innkjøp av i dag. Sølv denne gangen. Jeg er ikke så ekstremt overbegeistret for rødt i store mengder, derfor vil jeg heller blande det med litt sølv og hvitt.I kveld blir det bare kosemose med kyllinggryte og X-factor. Heia Atle og Hans!

Hvem heier dere på?

Kos dere videre med fredagskvelden mine gode venner.

Klem fra Trine (som begynner å bli frisk;-)

2 kommentarer

Lovise

03.des.2010 kl.19:24

oiii.. første hvite julestjernen jeg har sett... den var kjempefin... :)

og om du har støv på hjernen eller ikke, er jeg veldig enig at det er deilig med et nyvasket og ryddig hus... her begynner det å klø i nesen når det blir for støvete, så jeg er pent nødt til å holde det rent.. uansett hvor lite jeg har lyst til det.. MEN det blir så fint når man er ferdig...

kjempeflott at du enderlig har fått fikset tannen din.. tannpine er ikke noe gøy...

Oi, x-faktor har jeg helt glemt av.. her er det hundehviskeren som ruler ;)

ha en riktig god helg :)

Min shabby Chic Verden

03.des.2010 kl.21:29

Hvite julestjerner er så fint. Har selv støv på hjernen jeg.Hater rot og kaos! Kos deg videre denne fredagen og at du kan tygge på begge sider=) Klem Hedda

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits