En nydelig kald desemberdag

Graderstokken viser -10, rosa himmel og blikkstille hav. Mangler bare SNØ nå så er det perfekte forhold ute til å komme i skikkelig julestemning.

Dagens bakst er vepsebol. Men jeg tror de ble noe mislykket. Har aldri prøvd de før. Tror jeg må få mamma til å hjelpe meg med en ny ladning i ettermiddag. Da kommer det bilde, også av mine mislykkede ;-)


Spisestuebordet har fått litt mer pynt.

Elsker englene mine. Men den største hadde brukket en vinge stakkar siden i fjor så den måtte vi arkivere.


Lyskuler


Bestefarbordet har fått litt mer rødt.

Glasslysestaker fra Hadeland som vi fikk i bryllupsgave.


Har som dere ser pyntet litt mer hjemme i dag. Jeg liker å ta det litt etter litt. Men nissene må nok vente til uken før jul med å komme opp av kjelleren. I helgen blir det bytur til Narvik så da blir det kanskje noen lykter og litt flere lysestaker? Det er nattåpent på fredag så da skal jeg og mannen ut i byen på julegaveshopping alene når ungene har lagt seg, og DET gleder vi oss til !! :D

Ellers har jeg og Hellelille vært hos helsesøster i dag på 3 månederskontroll. Hun vokser godt med sine 65 cm og 7 kg. Alltid koselig å være på kontroll foruten de ekle sprøytene som hun fikk i dag. Stakkars lillemor gråt sine modige tårer.. Men det går heldigvis fort over. Nå sover hun så søtt ute i vogna si. Håper hun ikke reagerer på vaksinen.

Ha en fin desemberdag alle sammen !

4 kommentarer

Min shabby Chic Verden

07.des.2010 kl.14:51

Lekkere bilder=) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt englene som står på spisestuebordet ditt? De var så fine! Lag deg en herlig dag videre. Klem Hedda

Trine d

07.des.2010 kl.15:38

De er kjøpt på en lokal butikk her, men mener de kommer fra black design:-)

Astrid

07.des.2010 kl.17:41

Vi har også vært på helsestasjonen idag, lillegutt veier 6,5 kilo og er 7 uker...blir visst en stor gutt dette:) Gruer meg til sprøytetid, håper jenta di slipper unna bivirkninger. Må være godt å ha d overstått ivertfall! Her var det forresten -24 da jeg kjørt til hs, nesten så man vurderer å bli hjemme... Koselig å høre om andre hjemmeværendes hverdagsliv :)

Christina

07.des.2010 kl.20:39

Nydelig pynt! Kos dere i Narvik,her blir det også juleshopping på fredagen..

Ha en fin kveld.

Klem Christina

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits