Da var vi tilbake med tilstandsrapport fra vår lille villa :-)

De siste dagene ble litt mer hektisk enn jeg hadde tenkt og trodd.

Vi hadde en kjempefin helg i Narvik med maaaaasse julegaveshopping. Selv om det er deilig å bli ferdig med alle gavene på en helg så er det et SLIT ! Til slutt klarte jeg ikke tenke klart lengre og gikk bare rundt på måfå og ante egentlig ikke hva jeg dreiv med. Men ferdig ble vi og det føles deilig :-)

Kan jo ikke dra på bytur uten å kjøpe noe til seg selv ;-)
Lysestaker fra KID, herlige duftlys "white tea and ginger" fra Kremerhuset.Lyslykt kjøpt på Clas Ohlson faktisk. Røkelsestativ fra Europris.Lyshjertet fra black design. Det er ikke nytt, men det har fått ny plass i storvinduene :-)Elsker disse små, søte julestjernene. De er ikke enkle å holde liv i veldig lenge, men de er så rimelige at da er det bare å kjøpe nye ;-)

 

Kommer tilbake med bilder fra lillegutts Luciafeiring senere i dag. Nå skal lillemor vekkes så vi kan dra ut og få gjort noen ærend før storebror skal hentes i barnehagen.

 

Ha en fin dag !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits