Da var vi back in business :-)

Etter nærmere to uker med unntakstilstand i min lille villa, begynner vi endelig å se en ende på all sykdom. Mannen er enda slapp og ligger for det meste på sofaen, men humøret er om ikke annet på tur tilbake :-)

Den nye sofaen har blitt heftig prøvd i horisontal stilling siden den kom i hus for litt over en uke siden. Det er først når man blir skikkelig syk at man innser hvor heldig en er som er frisk til vanlig. Det beste med at sykdommen er over er at lillegutt er i et alldeles strålende humør om dagen :-) Det var dager der han var ei eneste stor surleppe og det er slitsomt når man selv er syk. Lille Helle er dessverre ikke helt 100 %. Hun gråter mye om natten og jeg syntes jeg må gi henne mat til alle døgnets tider. Tror ikke det blir lenge til vi prøver ut grøt til kvelds.

 

På tirsdag kom også den nye stolen vår. Og jeg elsker den!!

Prince recliner fra Skeidar. Med gyngefunksjon, regulerbar nakkestøtte, fotskammel og regulerbar rygg. Verdens deiligste stol. Casper syntes selvfølgelig det er skrekkelig morsomt å gynge fram og tilbake :-)Det har skjedd mer i vår lille stue. Da den andre reclineren forsvant fant vi ut at nå hadde vi plass til å flytte PC'en ned i stua. Det er jo ikke det vakreste møbelet i verden, men du og du så praktisk ! Deilig å slippe å sitte på det kalde loftsrommet hver gang man skal bruke pc. Her ser lillegutt også mye film. Praktisk, så slipper vi å se tegnefilm på tv'en hele tiden.

Nyinnkjøpte tulipaner <3


I dag er det høy kosefaktor i vår lille villa. Jeg og C har vært ute å gått litt på ski, vært en tur hos bestemor, og nå sover begge ungene formiddagsblunden sin. Mannen sover på sofaen så jeg koser meg alene med god musikk og et alldeles nydelig vintervær utenfor vinduene. I kveld er det klart for den lokale revyen i bygda. Smådrekkarlaget har laget forestillingen "ingen kos uten Kim" (en intern greie) Gleder meg!! Bare synd ikke mannen kan være med, han er nok ikke pigg nok til det stakkar..

 O du deilige lørdag ! Nå er det ikke lenge før solen titter inn gjennom vinduene hjemme hos oss på Rognså.

Håper dere får en flott lørdag :-)

-T-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits