God kveld i stua !

Helgen har vært innholdsrik. Fredag var vi i bassenget sammen med tante Hanne. Var Hellemors første gang, og det var populært! Hun så ut til å stortrives:-) Med 38 grader i vannet blir man noe utslått etterpå, så det var to små som sovnet relativt raskt da vi kom hjem. Vi voksne koste oss med god mat og "Korslaget" Hurra for Team Thom!

I går var vi en snartur i Narvik. Der fant jeg dette fin fatet.

Kjøpt på Kremmerhuset


Deeeeilig luktelys som dufter av white ginger tea. Kjøpt på Kremmerhuset.


Ellers ble det ikke så mange innkjøp, mest windowshopping:-)

I dag har jeg feiret morsdag alene med ungene da mannen var på jobb. Da Hellemor tok formiddagsblunden sin gikk jeg og Casper ut for å måkke trappa. Der var det mye snø, og under der var det et TYKT lag med is. Så Trine har ligget på alle fire og banket is med hammeren i dag.... Men bra ble det!

Da Casper la seg gikk jeg løs med vaskekosten og fikk jammen meg vasket hele huset før begge ungene våknet igjen. Deilig å legge seg i rene sengeklær!

Fikk nydelige roser av mannen på fredag ♥

Morsdagsgave fra ungene. Kokeboken var fantastisk! Gleder meg til å gå løs på oppskriftene :-)

Ha en fin kveld !

-T-

Én kommentar

Isabell

15.feb.2011 kl.13:58

Heia Trine!

Nei, dem har ikke hus, men dem leie samme leiligehet hvert år hos en kjempe trivelig dame som er fra øya! :)

Vi koser hos kjempe mye, det er så herlig å få de ukene her nede hvert år. :) Det var kjempe fint fat. Og det blir spennene å lage mat fra denne boka som du hadde fått fra gullungene :) Kanskje du dele noe som ble godt?

Klem Isabell

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits