Min nye hobby er.....

HEKLING!! :-)

Mammabloggene florerer jo over av mødre som hekler lappetepper til barna sine, så da fant jeg ut at jeg skulle jammen meg ikke være noe dårligere. Jeg kjøpte bomullsgarn og en heklekrok og satte meg ned med en video på nettet. Jeg kom et lite stykke, men så gikk hjernen i stå. Da er det bra man har en tante som kan ALT om hekling og strikking. Rett opp til tante Anne Lise, og innen kvelden var gått hadde jeg heklet min første lapp! *Stolt*

Jeg er aboslutt ingen håndarbeidsdame, men dette syntes jeg var kjempegøy! Planen er å hekle nok lapper til et teppe Hellemor kan ha på gulvet og kose seg på. Det skal gå i hvitt og lys rosa. Og vet dere hva det beste er? Jeg fikk mamma inspirert så hun kastet seg på heklebølgen hun og. Nå er vi to, og da går det jo dobbelt så fort (kanskje enda fortere, hun heklet nemlig fem lapper på samme tid som jeg heklet èn;-)


Mitt første hekleprosjekt noen sinne :-)

Oppdatering på prosjektet kommer fortløpende.

Ellers har jeg omorganisert litt på nips og naps i stuen. Fant fram disse to lysestakene som vi fikk i bryllupsgave. De har stått gjemt bak andre ting ute i gangen, men nå har de fått hedersplass i stua !Også min kjære hortensia som står i full blomst enda ! Jeg trodde aldri jeg skulle klare å holde liv i en blomst som krever gjennomvanning annen hver dag. Men den er verdt det ;-)

 

I dag tar jeg og Hellemor livet med ro i vår lille villa. Nå sover hun ute i den friske, deilige lufta mens jeg skal kose meg med mitt lille prosjekt og VM på tv.

HEIA MARTIN JONSRUD SUNDBY!

Ha en fin tirsdag

-T-

Én kommentar

Stine Larsen

02.mar.2011 kl.14:07

Nå følte jeg meg mektig inspirert ! jeg skal også begynne med litt håndarbeid :D takk for inspirasjon

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits