Status i min lille villa, + at jeg trenger maletips!

Da var nok en helg over.. En noe lat en...

Vi har bare kost oss i helga. Lørdag var det treårsdag til to små venninner og søndag var det seksårsdag til en litt større venninne :-)

Ellers har vi brukt noen timer forran tv'en og fulgt skiløperne som har håvet inn gull i mange dager nå. Må bare si at det som smakte aller best var nok Therese Johaug sitt. Velfortjent og moro at andre også kan vinne av og til.(så lenge de er norsk da;-)

I dag venter barseltreff og litt forefallende arbeid i heimen. Har skrekkelig lyst til å begynne på alle mine maleprosjekter, men har rett og slett ingen plass å arbeide, og i kjelleren er det enda altfor kaldt :-( Får satse på at våren kommer tidlig i år...


Jeg ønsker meg grønne jorder og blått hav snart :-)

Er det forresten noen av dere lesere som har erfaring med å male eikemøbler? Hvordan unngår man riper i malinga o.l.? Er det en idè å lakke de etter maling?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits