Skal du bli mamma/pappa? Se her!

Venter du en liten prins eller prinsesse og ønsker å forevige små øyeblikk i den lilles liv? Da vil jeg anbefale denne boken på det sterkeste!

Jeg kjøpte denne boken før Helle ble født og den har virkelig inspirert meg til å skrive masse!

Her kan du føre inn alt mulig rart. Du kan oppdatere vekst og utvikling, skrive om spesielle begivenheter som den første jule, den første bursdagen, den første ferien o.l. Du kan lime inn bilder og skrive fritekst. Det finns også en egen del hvor du kan skrive om ventetiden før barnet kommer.Det beste med boken er nok at den er så oversiktlig. Alle kategorier er delt inn med skilleark, så du finner enkelt frem til hver og en av dem.
Også finns det masse tomme sider og å lime inn bilder. Ca 5 sider etter hver kategori.

Skulle ønske jeg hadde oppdaget denne boken da vi fikk Casper, men han har nå sin egen, spesielle bok :-)

Fås kjøpt i alle landets bokhandler. (Obs! dette er ikke noe reklameinnlegg)

4 kommentarer

Linda :)

02.apr.2011 kl.15:19

Denne boken har jeg lagt merke til mange ganger når vi har vært og sett etter noe lignende til vår lille som er på vei:) synes den er meget oversiktlig, så det er lett å finne fram. Samtidig er det mange andre bøker som er fine også, så vi får ikke helt bestemt oss :p

Ha en fin dag videre!

Emilie- mamma til Linnea

02.apr.2011 kl.15:30

Det høres ut som en bra bok :) Jeg lager min egen bok til lillejenta mi, blir noen flere bøker ettersom jeg har så mye jeg vil få inn, men er godt å vite at minnene er der for alltid^^

Kathrine

02.apr.2011 kl.17:10

Denna boka har han Storm åsså :)

Elise og Maya Helen <3

02.apr.2011 kl.17:33

Den har jeg, bare i gul da :) Elsker den boken, masse minner som havner der ja ;)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits