I've got a Buddha in my living-room.

Det males i min lille villa... Eller rettere sagt utenpå min lille villa. Huset får endelig ny farge utvendig og flott blir det :-) Egentlig er det mannens hovedoppgave denne våren, men siden han jobber så mye for tiden har fru Torgersen tyvstartet litt og allerede malt nesten to vegger. Bilder kommer...

Denne herlige Buddhaen fikk bli med hjem i dag :-) (Eller, jeg TROR det er en Buddha, hva sier dere?) Buddha skulle jo kunne gjøre slutt på lidelse i tilværelsen så han kan jo være kjekk å ha i hus hvis det skulle tordne i veggene ;-)
Buddha gikk rundt og spredte innsikt og kunnskap. Okey, give me some :-)


Ny hortensia er også kommet i hus.

Lekre farger

Nå satser vi på oppholdsvær i dagene som kommer og særlig i neste uke. Da har nemlig mannen en ferieuke som er satt av til maling, og kun maling! Med vår flaks åpner himmelens sluser seg på mandag...

Håper dere har en fin kveld :-)

-T-

Én kommentar

Maylén

01.jun.2011 kl.21:30

Hei! Har spurt historikern i huset her, og han sei: det ikkje e en tradisjonell buddah, men en form førr en =) Den tradisjonelle sett og e mykkje tjukkar, som symbolisere at han levde et godt og lykkeli liv =)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits