Lykke !

For noen FANTASTISKE dager vi har hatt !

Bloggen har jeg rett og slett ikke sjenket en tanke på over en uke. Har vært altfor opptatt av å kose meg ute i ekte nord-norsk sommer :-) Nå har skyene kommet snikende inn over oss og jeg tipper vi går noen grå dager i møte, men jeg er fornøyd; 10 dager med strålende sol, opp mot 25 grader, is, grilling, soling, bading og generelt mye kos :-)


Dette vil jeg kalle et paradis på jord ♥ En herlig morgen kl 06.30.Hellemor slet litt første dagen i varmen... Stakkars, hun har jo aldri opplevd skikkelig sommertemp før så det ble hard kost for lille my.Storebror har hatt masse fri fra barnehagen den siste uka og kost seg hjemme med bading og lek.Vi måtte faktisk gå til innkjøp av markise for å få litt skygge...


En av våre utallige grillmiddager :-)

Salangen - badet i soooool !Sjarmtrollet pyntet til bursdagsfeiring av sin søte kompis Nikolai som fylte 1 år på fredag.Fotballkamp mot bestemor, bestefar og pappa. Bare i trusa kl 21.00, det er ikke akkurat hverdagskost.

Casper i farta !!


Nå er mannen til fjells for å hente campingvogna ned for sommeren. Gleder meg til å ta den i bruk og håper det blir noen fine turer iløpet av juli og august.

Håper dere har hatt like fine dager som oss :-)

-T-

3 kommentarer

MissHk

19.jun.2011 kl.19:56

Kjempe fine bilder! og fin blogg, det du skriver er kjempe bra, forsett sånn å du kommer langt ! <3

Btw Gå innom og kommenter hva du synes om outfiten min for idag, eller bare skriv noe hva du synes om bloggen min :) <3 hadde vært koslig med en kommentar fra Deg! :D

Emilie

19.jun.2011 kl.21:30

Hvor har dere tenkt dere på campingferie?

min lille villa

20.jun.2011 kl.09:29

Emilie: Blir nok ingen lang campingferie, men mulig vi tar ei helg i Balangen :-)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits