En stoooor opplevelse...

... Er vel rette betegnelsen på Eagleskonserten vi var på for litt over en uke siden.

Da jeg var 7 år (i 1994) drev pappa elektrobutikk. Jeg var naturlig nok tidlig ute som assistent og tilbrakte myye tid i butikken. For å teste ut anleggene i butikken pleide pappa spille av konserter på VHS kasetter.

i 1994 gjorde et av USAs mest populære band comeback. Etter 14 år fra hverandre pga mye uvennskap og uenighet ble The Eagles gjenforent til stormende jubel. I den forbindelse kom en eksklusiv live konsert               "Hell freezes over".

Jeg var altså 7 år, men jeg elsket dem! Den lyse stemmen til Timothy Schmit, hesheten til Don Henely, coyntryrockeren Glenn Frey og Joe Walsh som var rå på gitar. Det var jo ganske uvanlig for en syvåring å like 40-åringer som spilte en blanding av country/pop/rock, men de trollbandt meg og siden har jeg vært fan..

13. juni fikk jeg oppfylt en av mine største drømmer; jeg fikk sett favorittgutta live på en stor scene. I strålende solskinn og 20 grader i Frognerbadet under Norwegian Wood kom hitene som perler på snor og jeg nøt hvert eneste sekund.

Da Don Henely fremførste Desperado som siste ekstranr rant tårene på fru Torgersen. Den sangen har alltid betydd mye for meg, og det at jeg sto 20 meter unna mannen som har sunget den til meg i alle år, ble bare helt overveldene.

Etter barn, mann og bryllup er dette noe av det mest fantastiske jeg har opplevd! Før konserten tenkte jeg som så at "når jeg har sett dem, da er jeg nok fornøyd", men neida, JEG VIL HA MER!!!! (bare synd de begynner å bli gamle...)Bilde lånt fra google.

Anbefaler alle å lytte til disse gutta her; they know their stuff!

Kan nevne noe dere burde høre (sett bort fra de mest åpenbare"

Witchy woman

Peaceful easy living

Get over it

Take it to the limit

How long

Love will keep us alive

No more walks in the wood

(Et knippe av mine favoritter)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits