En epoke er over...

.. Vår skjønne lillegutt (som begynner å bli stor) har nemlig sluttet med sutten!!

Vi hadde opprinnelig tenkt å slutte når han har bursdag, men så begynte jeg å tenke på at hovedfokuset rundt bursdagen hans burde vel ikke være denne fryktede sutteslutten, så vi bestemte oss spontant en mandags ettermiddag for å prøve å slutte.

Casper var fast bestemt på at det var i orden og Mikke Mus skulle få suttene, mot at han måtte få en gave som takk for dem :-) Nå er det gått 3 døgn og vi er over kneika. Han er så stolt over seg selv og vi desto mer!

Som takk for suttene sendte Mikke han et armbåndsur i posten. GJETT om det var populært ;-) Han er jo ikke i næææærheten av å kunne ane hva klokka faktisk er, men han skulle på død og liv ha "en klokka som han pappa har" (Vi er nemlig veldig der for tiden, "som han pappa har")Skal bli deilig å slippe og plukke oppe slike rundt omkring overalt!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits