Long time no see....

De siste ukene har vært helt uvirkelige. At lille Norge, trygge Norge skulle bli utsatt for slike forferdelig handlinger er ikke til å tro! Salangen har mistet en av sine flotteste gutter, Simon ♥

Simon var en tvers gjennom god gutt. Han var en mester på inkludering, skape samhold, men ikke minst var han en fremragende politiker til tross for sin unge alder. Han brente for ungdommen og det og skape et godt ungdomsmiljø i vår lille kommune.

I går skinte solen for deg Simon

Alltid skal den skinne for deg

Hvil i fred ♥

 

Ellers har familien Torgersen vært på en ukes ferie i Trondheim og Oslo. Vi har badet, shoppet, spist god mat og ikke minst vært sammen med masse hyggelig familie og venner.

Bilderas:


Storebror viser sine eminente grillkunnskaper.


Det går i kronespill på Iphone for tiden...


Nydelig kveld i Lørenskog.


Lillemor koste seg i badebaljen


Casper var storfornøyd med Spidermandrakt akkurat som Aleksander (tremenning) hadde :-)

Da vi kom til Oslo var værgudene virkelig på vår side. 4 dager med strålende sol og 30 grader i skyggen var med på å skape skikkelig sommerstemning, sammen med is, grillmat, god musikk, hyggelige mennesker og varme kvelder på terassen.

Nå er vi hjemme igjen og er klar til å ta fatt på hverdagen. På mandag har jeg min første arbeidsdag på 15 måneder og jeg gleeeder meg. Nå er det pappaen sin tur til å få litt kvalitetstid sammen med liletuppis :-)

I helgen står det grillparty på agendaen i vår lille villa. En hel drøss med familie ankommer og vi ser fram til en herlig helg i strålende solskinn!

Kos dere med helgen :-)

-T-

Én kommentar

04.sep.2011 kl.11:03

savner innlegg.... :)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits