Where to begin

Ja hva skal en si... Over èn måned siden forrige innlegg. Det har skjedd MYE i livet vårt siden den gang.

Jeg er blitt STUDENT! :-) Så nå blir det noen år med studier før jeg kan tittelere meg selv som lærer i grunnskolen 5.-10. trinn. 22.-26. august var jeg på første samling på Notodden i Telemark. Dette var også første gang jeg reiste bort alene så lenge fra ungene. Men det gikk overraskende bra! Masse hyggelige medstudenter som gjorde oppholdet kjempegøy. Så nå er vi igang, men et eviglangt pensum :-)

 

Jeg kom da hjem fredag 26. august og så fram til å starte på tilværelsen som student, arbeidstaker og mor. Veeeel, ingen av delene ble noe av. Mandagen kollapset jeg på butikken (med Hellemor i armene) Det resulterte i fire dager på sykehus med ryggprolaps. Nå, to uker senere fungerer jeg sånn høvelig normalt igjen, selv om løfting og bæring er litt tungt. Håper kiropraktoren kan helbrede meg :-) Èn ting er i allefall sikkert: det å leke og kose med barna har fått en ny betydning. En setter virkelig pris på sånt etter å ha ligget invalid i en ukes tid.

 

 
Denne lille frøkenen har fylt sitt aller første år siden sist jeg var innom her ♥

Ellers så nyter jeg dagene i dette fantastiske høstværet med snille barn og en god mann :-) Vi koser oss med små turer, lek, matlaging og ellers bare kos!

Etter en uke på skolesamling og en uke på sykehus klør det i interiørfingrene mine. Inspirasjonen er tilbake for fullt og det skjer småting her og der i min lille villa.

Chrystantimum er en av mine nye favoritter :-) (dårlig lys på kveldstid nå..)

Kjøpte en drøss med lyng for å plante på graven til bestemor og bestefar, men mamma hadde tenkt samme tanken så hun hadde akkurat vært der! Så da ble lyngen satt inne. Syntes den gjør seg inne i en lun kveldsstue i et eller  høstmørket :-)

Elsker fortsatt rococcostolen min ♥

Og jammen dukket ikke disse stoltrekkene opp i posten som bursdagsgave fra mannen ;-) ELSK!(merkelig lys her da...) Nytt bilde er kommet opp. Gave fra min kjære mamma.


Ååå, jeg elsker høstmørket! Endelig kan vi tenne stearinlys i alle størrelser og fasonger igjen.

I dag studerer jeg hjemmefra. Følger samme forelesningene over nett her som jeg gjør på studiesenteret. Kjekt og av og til være hjemme og.

Ellers er blogglysten kommet tilbake for fullt. Det er så mye jeg har lyst til å dele med dere fremover. Og så håper jeg inderlig dere vil legge igjen noen spor etter dere ;-)

I ettermiddag skal alle sammen ut å nye høstsola og alt den har å by på :-)

Ønsker dere en flott tirsdag!

-T-

2 kommentarer

Vintagepia

13.sep.2011 kl.23:22

Hei,Trine :o)

Så koseli` dokker har fådd dæ i dæinn likkje villaen dokkers!! Og så har vi næstn likedan lysekrona...hihi...vårres kjøpte eg på Ellos førr maaaange år sia...har hoillt på mæ dæinna stil`n i snart 6 år og prøve å tellføre vårres æia præg. Ikkje bære bære å byjnne på studia mæ små onga så eg beundre mote dett...stå på...håpe du slæpp å plages så mykkje mæ ryggen din!!

Dæ har vorre en utruli` dæili` høst og håpe vi får nån fine daga tell mæ høstsommarver :o)

Løkka tell videre både mæ studia og kromspring i interørværd`n !!

Klæm fra ho i dæ likkje røe huse i skogen :o)

Stine Petrine

15.sep.2011 kl.19:41

Hei Trine:)

Eg ser på bildet av TV'en dokkers. Å eg lure på.. Kan du legge ut et bilde som vise meir av tv-bordet? Syns det e spennanes å se korsn andre løyse "problemet" med høytalera, sub å sånne der mannegreier, som man egentlig nyt godt av sjøll, selv om store svære høytalera ikkje e så førbanna fint å se på.

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits