Ledninger

Var noen som spurte meg her på bloggen om jeg kunne legge ut bilder av tvbenken og hvordan jeg skjulte diverse ledninger, høytalere og forsterkere. Veeel, nå er jeg så heldig at mannen har solgt de store monsterhøytalerne som sto på hver sin side av tvbenken. Det går vel ikke lenge før det kommet nye inn, men han har lovet at de blir adskillig mindre ;-)

Sånn ser det ut per dags dato. Benken er fra Jysk og kostet den nette sum av 750 ,-Kjøpte nye knotter på Kremmerhuset og satte på. De som fulgte med var litt kjedelige... Og dere, til høsten åpner Kremmerhuset NETTBUTIKK!! :-DHar flyttet utelykten min inn. Det er jo svært sjeldent jeg husker på å gå UT å tenne lys i den. Så da lager vi god stemning inne i stede ;-)

Det var da dagens lille innsyn i min lille villa. Håper dere får en fin helg! Vi skal kose oss på gjellet med fine høstfarger og fårikål...

-T-

Én kommentar

Ida

17.sep.2011 kl.22:06

Du har det så fint heime hjå deg Trine! :)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits