Gamle bilderammer får nytt liv

Ikke i form av oppussing, men i form av nye bilder.

Disse rammene fant jeg i bua gjemt i noen gamle esker. FOR noen herlige skatter!

lekre detaljer

Hjerte plassert forran et hjertebarn ♥

Barnehagebilde fra i fjor. Er VELDIG spent på årets fotografering, da mor selv var innlagt på sykehus og far hadde ansvar for bekledning og diverse pynting ;-) Blir det for ille blir det nok fotograf til jul !


Familiebilde har vi også omsider fått opp.Denne rammen er kanskje ikke den lekreste, men innholdet betyr mye for oss og for dette huset. Dette er altså mine besteforeldre som bygde hust vi bor i, og da var det bare rett og rimelig at de fikk sin plass her da vi flyttet inn. Orginal ramme som er tapet sammen bak ;-)

Et tips hvis du liker denne stilen er å gå gjennom gamle ting som ligger og støver ned hos mamma og pappa /besteforeldre...

 

Kvelden har gått bort i lesing og forberedelser til gruppeoppgave som skal skrives iløpet av uken. I morgen er det først forelesning, så seinvakt - fullstappet timeplan med andre ord :-)

Ha en fin mandagskveld !

-T-

8 kommentarer

The Trend

19.sep.2011 kl.23:24

De rammene var kjempefine! minner veldig om det som selges på kremmerhuset nå :) Liker det!

madebyhusmusa

19.sep.2011 kl.23:26

Flotte ramme. Kjæmpe fint at du tar vare på historien med bilde/ramma fra besteforeldran dine :)

helenechansen

19.sep.2011 kl.23:27

Det var utrolig fint med de rammene! Så skjønne barn du har!

Envelope

19.sep.2011 kl.23:29

Det var noen virkelig snasne rammer! Elsker detaljene! :)

NaturPerlen

19.sep.2011 kl.23:38

Koselige bilder :)

Ruth Aina Hansen

21.sep.2011 kl.21:52

Hei,Trine:o)

Rammen i metall e bære hæilt nyyyydeli og dæinn gamle ramme tell bæsteførræildran dine (mormor og morfar ?) krible dæ i sjabbefingran mine ætter å gjøre lækker sæll om dæinn e fin sånn som dæinn e og...hihi...har æi gammel metallramma eg og mæn mangle glass i dæinn...du har verkeli` fådd sains`n førr dæ som e brukt og som ingen ainner har...me like :o)

Klæm fra ho i dæ likkje røe huse ijnni skogen...Vintagepia...hihi :o)

min lille villa

21.sep.2011 kl.22:16

Ruth Aina Hansen: Ja den kunne sikkert blitt shabbet, men jeg hadde lyst å beholde den slik den var i utgangspunktet, nettopp på grunn av historien bak :-)

Jon Henrik

27.sep.2011 kl.08:25

Heisann Trine. Stillige bilder! Tøft at du har fått satt opp familiebildet som dere tok hos meg her tidligere. Det gjorde seg skikkelig i den bilderammen. Det må eg si :-)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits