26.sep.2011

Vi i vår lille villa har en liten frøken som nok kommer til å utvikle samme interesse for små pyntegjenstander som mammaen. Hun elsker nemlig å leke med lysestakene som står rundt omkring :-)

Små fingre kan lage mye trøbbel fra tid til annen....

Helle nyter utsikten :-)


Gjør noe galt, jeg?

Men hun er skjønn da:-) Så mye nytt som må utforskes. I går begynte hun plutselig å reise seg opp midt på gulvet fra sittestilling. Hun viser ingen store tegn til å skulle gå alene enda, men nå er det nok bare frykten som må overvinnes, for teknikken er inne.

Denne tøffingen har vært hjemme med mamma i dag. Mye hosting, snørr og gråt i natt så da var det godt med en dag hjemme. Det er ikke ofte han får mammaen helt for seg selv en hel dag, så vi har koset oss masse med filmer :-)


Ellers har jeg fått endelig fått knødd meg til å flytte lysekrona. Så nå slipper de som sitter på venstresiden å sitte med den rett over hodet ;-)

I ettermiddag skal vi på besøk til min kjære tante og onkel. Gleder oss til det!

Ha en fin mandag.

-T-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits