Shabby chic er ut....

I allefall ifølge interiøreksperten som var på God Morgen Norge i dag.

Hun må vise så mange puter med dyrebilder, gevirer, og generelt "den moderne bestermors stil" hun bare vil, jeg kommer ALDRI til å introdusere det i mitt hus.

Det jeg elsker med shabby chic stilen er det lune og varme. Den skaper en god ro i rommet. Jeg har aldri vært noen stor fan av farger. Jeg hadde en periode hvor alt var sort. Så gikk jeg over til brun/orangetoner.

Huset vi bor i nå har en gammel stil over seg. Det er panel på vegger og i tak. Rommene er små og intime og i min verden er shabby chic den perfekte stilen i vårt gamle, nye hjem.

Et lite knippe fra min interiørverden.

Jeg er nok ikke den typisk shabby chic'er. Men jeg har funnet min stil og er fornøyd med den. En annen ting; hvem i all verden har råd til å bytte ut alt interiøret i huset hver gang det kommer en ny stil???

Nei, finn deg en stil du trives med, gjerne en som er litt tidløs, slik at du slipper å rive deg i håret om noen år og tenke "Hva i all verden tenkte jeg på". Derfor, ingen dyretapeter eller store gevirer opp på veggene i min lille villa ;-)

Ha en fin fredag!

-T-

Én kommentar

30.sep.2011 kl.21:18

Jeppsi...peppsi...dær sa du dæ Trine...chabby chic-stiln e lun og koseli`...og kvitt e ikkje bære kvitt...dæ e mange nyangsa av kvitt...hihi...og så har eg aldri brydd meg om ka interiørførrståerasegpåera sæi æint`n dæm hæite Hallvar Bakke æiller Toppen Beck...har fuinne min æia stil som eg og ætterkvært gubben og ongan trives mæ og som vi jobbe videre mæ så får ainner mæina ka dæm vil...hihi...har en del som spørr kors`n eg sjabbe ting og møbla så dæ e faktisk mange bære her i Salangen som byjnne og får opp auan førr dæinn lyse...lætte...nordiske...franskinspirerte...chabby-chic-stil`n...dokker har fådd dæ utruli` koseli` i dokkers likkje villa...nydeli`e bilda og ikkje mijnst varmt og pærsonli`:o)

Stor hælgeklæm fra dæ likkje røe huse i skogen...Vintagepia

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
min lille villa

min lille villa

23, Salangen

En ung dame som er over gjennomsnittet interessert i hjem og interiør. Er også hobbymusiker og elsker det! Bor sammen med min fantastiske mann og våre to små under <3 Følg meg og min hverdag som kone, mamma, musiker og ikke minst interiørelsker! Blir veldig glad om du legger igjen et spor etter deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits